Tuaka Developers en Jansen Real Estate

EEN ONTWIKKELING VAN: Tuaka Developers

Tuaka is een nieuwe speler in projectontwikkeling voor retail en bedrijfspanden maar ook voor de residentiële markt. Tuaka is een nieuwe naam in de sector, maar wordt aangestuurd door een gevestigde waarde in de bedrijfswereld, de Hasseltse Groep Tom Heeren.

Projectontwikkeling is niets nieuws voor Groep Tom Heeren. Die baat momenteel verspreid over Vlaanderen een 20-tal doe-het-zelf-zaken van Hubo uit en een keten van 7 professionele houthandels onder de naam Walth. Daar is de afgelopen 30 jaar heel wat projectontwikkeling en eigen bouwactiviteit aan te pas gekomen.

Tuaka heeft misschien iets exotisch, net zoals de spectaculaire ‘haka’ van het Nieuw-Zeelandse rugby-team – een aanroeping van de goden. Tuaka rekent niet op de goden maar verwijst naar de fundamentele waarden van Tom’s zakendoen, namelijk vertrouwen en lange termijn denken. Tuaka is down to earth en staat heel stevig met beide voeten op de grond.

Tuaka


INFO EN VERKOOP: Jansen Real Estate

Bij Jansen Real Estate geloven we dat je je leven moet kunnen leiden zoals je zelf wil. Met zoveel mogelijk vrijheden, met zo veel mogelijk persoonlijke groeimogelijkheden, en zoveel mogelijk levensvreugde. Ons vastgoed, waar we wonen, waar we werken, moet daarom met ons mee kunnen evalueren. Het mag geen rem zijn op onze levensloop, maar moet nieuwe kansen bieden. In die sleutelmomenten, als we onze vleugels spreiden, als we kinderen krijgen, een eigen zaak of project opstarten, als we ouder worden, en kleinkinderen krijgen,… dan zijn wij er om te helpen. Maar op jouw ritme…

JRE